Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-46а(О) курсу 2 у весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05Технологія води і водопідготовки харчових виробництв
ТЖіПБ 2.5 ТК
Практика
Михайленко В Г
 Фізична та колоїдна хімія ч.2
10 ХК
Лекція
Некрасов О П
Технічна мікробіологія
1 ХК
Лабораторна
Посохов Є О
Фізична та колоїдна хімія ч.2
13 каф. кол.хімії ХК
Лабораторна
Овчаренко О О
10.25 — 12.00Технологія води і водопідготовки харчових виробництв
ТЖіПБ 2.5 ТК
Лекція
Михайленко В Г
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
301 ГАК
Практика
Гращенкова В В
Основи фізіології та гігієни харчування
6 ХК
Лекція
Мольченко С М
Технічна мікробіологія
1 ХК
Лабораторна
Посохов Є О
Фізична та колоїдна хімія ч.2
13 каф. кол.хімії ХК
Лабораторна
Овчаренко О О
12.35 — 14.10Загальні технології бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Лекція
Березка Т О
Процеси та апарати харчових виробництв ч.2
3 ЛК3
Лекція
Литвиненко Є І
 Філософія
217 ГАК
Лекція
Міщенко В І
Технічна мікробіологія
1 ХК
Лекція
Посохов Є О
14.30 — 16.05 Процеси та апарати харчових виробництв ч.2
3 ЛК3
Практика
Литвиненко Є І
 Філософія
704 У1
Практика
Міщенко В І
 
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-46а(О) курсу 2 у весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05  Фізична та колоїдна хімія ч.2
10 ХК
Лекція
Некрасов О П
  
10.25 — 12.00Технологія води і водопідготовки харчових виробництв
ТЖіПБ 2.5 ТК
Лекція
Михайленко В Г
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
301 ГАК
Практика
Гращенкова В В
Основи фізіології та гігієни харчування
6 ХК
Лекція
Мольченко С М
 Основи фізіології та гігієни харчування
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Практика
Мольченко С М
12.35 — 14.10Загальні технології бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.5 ТК
Лекція
Березка Т О
Процеси та апарати харчових виробництв ч.2
3 ЛК3
Лекція
Литвиненко Є І
Процеси та апарати харчових виробництв ч.2
13 ЛК3
Лабораторна
Литвиненко Є І
 Технічна мікробіологія
1 ХК
Лекція
Посохов Є О
14.30 — 16.05 Процеси та апарати харчових виробництв ч.2
3 ЛК3
Практика
Литвиненко Є І
Процеси та апарати харчових виробництв ч.2
13 ЛК3
Лабораторна
Литвиненко Є І
 Загальні технології бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.5 ТК
Практика
Березка Т О
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"