Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-517б курсу 4 у Осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05Методи контролю якості харчової продукції
ТЖіПБ 2.5 ТК
Практика
Березка Т О
Дегустаційна оцінка вина і напоїв
5 ХК
Практика
Чумак О П
 Методи контролю якості харчової продукції
ТЖіПБ 2.15 лб ТК
Лабораторна
Гудзь О М
Проектування харчових підприємств
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Лекція
Перевалов Л І
10.25 — 12.00Загальні технології харчової промисловості ч.3 (технологія цукрового виробництва; технологія консервування плодів та овочів)
3 ЛК3
Лекція
Бухкало С І
Технологічне обладнання бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.5 ТК
Лекція
Півень О М
 Методи контролю якості харчової продукції
ТЖіПБ 2.15 лб ТК
Лабораторна
Гудзь О М
Проектування харчових підприємств
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Лекція
Перевалов Л І
12.35 — 14.10Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі. ч.3
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Лекція
Березка Т О
Технологічне обладнання бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Півень О М
   
14.30 — 16.05Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі. ч.3
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Лекція
Березка Т О
    
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-517б курсу 4 у Осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі. ч.3
ТЖіПБ 2.5 ТК
Практика
Березка Т О
Дегустаційна оцінка вина і напоїв
5 ХК
Практика
Чумак О П
 Методи контролю якості харчової продукції
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Лекція
Мольченко С М
 
10.25 — 12.00Загальні технології харчової промисловості ч.3 (технологія цукрового виробництва; технологія консервування плодів та овочів)
4 ЛК3
Практика
Бухкало С І
Технологічне обладнання бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.5 ТК
Лекція
Півень О М
 Проектування харчових підприємств
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Практика
Перевалов Л І
 
12.35 — 14.10Загальні технології харчової промисловості ч.3 (технологія цукрового виробництва; технологія консервування плодів та овочів)
4 ЛК3
Лабораторна
Бухкало С І
Технологічне обладнання бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Півень О М
 Проектування харчових підприємств
ТЖіПБ 2.13 клб ТК
Практика
Перевалов Л І
 
14.30 — 16.05   Дегустаційна оцінка вина і напоїв
ТЖіПБ 2.5 ТК
Практика
Чумак О П
 
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"