Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-521б курсу 3 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05Дисципліна 2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Мольченко С М
    
10.25 — 12.00    Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Матюхов Д В
12.35 — 14.10    Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Демидова А О
14.30 — 16.05Дисципліна 2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Мольченко С М
   Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Гудзь О М
16.25 — 18.00    Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Гудзь О М
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-521б курсу 3 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05Дисципліна 2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Мольченко С М
    
10.25 — 12.00    Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Матюхов Д В
12.35 — 14.10   Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Демидова А О
14.30 — 16.05 Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
 Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Гудзь О М
16.25 — 18.00   Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Гудзь О М
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"