Розклад навчальних занять студентів групи БЕМ-1321a курсу 3 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05     
10.25 — 12.00Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
901 У1
Лекція
Стригуль Л С
Дисципліна2
901 У1
Лекція
Жадан Т А
  Кейтеринг
901 У1
Лекція
Куниця К В
12.35 — 14.10Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
901 У1
Практика
Стригуль Л С
Дисципліна2
901 У1
Практика
Жадан Т А
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
901 У1
Лекція
Стригуль Л С
 Кейтеринг
901 У1
Практика
Клочко Л В
14.30 — 16.05  Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
901 У1
Практика
Стригуль Л С
  
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи БЕМ-1321a курсу 3 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05     
10.25 — 12.00Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
901 У1
Лекція
Стригуль Л С
Дисципліна2
901 У1
Лекція
Жадан Т А
  Кейтеринг
901 У1
Лекція
Куниця К В
12.35 — 14.10Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
901 У1
Практика
Стригуль Л С
Дисципліна2
901 У1
Практика
Жадан Т А
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
901 У1
Лекція
Стригуль Л С
 Кейтеринг
901 У1
Практика
Клочко Л В
14.30 — 16.05  Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
901 У1
Практика
Стригуль Л С
  
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"