Розклад навчальних занять студентів групи БЕМ-1322 курсу 2 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05     
10.25 — 12.00 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
901 У1
Лекція
Клочко Л В
Організація ресторанного господарства
901 У1
Лекція
Куниця К В
  
12.35 — 14.10 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
901 У1
Практика
Клочко Л В
Організація ресторанного господарства
901 У1
Практика
Клочко Л В
Організація туризму
901 У1
Лекція
Якименко-Терещенко Н В
 
14.30 — 16.05   Організація туризму
901 У1
Практика
Якименко-Терещенко Н В
Сучасні технології харчування
онлайн ЛК3
Лекція
Бухкало С І
16.25 — 18.00    Сучасні технології харчування
онлайн ЛК3
Практика
Бухкало С І
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи БЕМ-1322 курсу 2 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05     
10.25 — 12.00 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
901 У1
Лекція
Клочко Л В
Організація ресторанного господарства
901 У1
Лекція
Куниця К В
  
12.35 — 14.10 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
901 У1
Практика
Клочко Л В
Організація ресторанного господарства
901 У1
Практика
Клочко Л В
Організація туризму
901 У1
Лекція
Якименко-Терещенко Н В
 
14.30 — 16.05   Організація туризму
901 У1
Практика
Якименко-Терещенко Н В
Сучасні технології харчування
онлайн ЛК3
Лекція
Бухкало С І
16.25 — 18.00    Сучасні технології харчування
онлайн ЛК3
Практика
Бухкало С І
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"