Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-М523а курсу 5 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05 Інженерне проектування харчових технологій ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
 Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
Сучасні технології жирозамінників
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Демидов І М
10.25 — 12.00 Інженерне проектування харчових технологій ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Півень О М
 Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
Сучасні технології жирозамінників
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Демидов І М
12.35 — 14.10Інноваційні технології переробки жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Некрасов П О
 Хімія вуглеводнів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Гудзь О М
Інноваційні технології переробки жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Некрасов П О
Сучасні технології жирозамінників
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Демидов І М
14.30 — 16.05Інноваційні технології переробки жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Некрасов П О
Інженерне проектування харчових технологій ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Демидова А О
Хімія вуглеводнів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Гудзь О М
  
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-М523а курсу 5 у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05 Інженерне проектування харчових технологій ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
   
10.25 — 12.00     
12.35 — 14.10Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Арутюнян Т В
 Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Тимченко В К
Інноваційні технології переробки жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Некрасов П О
 
14.30 — 16.05  Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Тимченко В К
  
16.25 — 18.00  Хімія вуглеводнів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Перевалов Л І
  
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"