| Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П`ятниця |
---|
8.30 — 10.05 |   | Інженерне проектування харчових технологій ч.2 ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Півень О М |   | Перспективи розвитку технологій харчових виробництв ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Півень О М | Сучасні технології жирозамінників ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Демидов І М |
10.25 — 12.00 |   | Інженерне проектування харчових технологій ч.2 ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Півень О М |   | Перспективи розвитку технологій харчових виробництв ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Півень О М | Сучасні технології жирозамінників ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Демидов І М |
12.35 — 14.10 | Інноваційні технології переробки жирів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Некрасов П О |   | Хімія вуглеводнів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Гудзь О М | Інноваційні технології переробки жирів ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Некрасов П О | Сучасні технології жирозамінників ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Демидов І М |
14.30 — 16.05 | Інноваційні технології переробки жирів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Некрасов П О | Інженерне проектування харчових технологій ч.2 ТЖіПБ 2.10 ТК Практика Демидова А О | Хімія вуглеводнів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Гудзь О М |   |   |
16.25 — 18.00 |   |   |   |   |   |
18.10 — 19.45 |   |   |   |   |   |