| Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П`ятниця |
---|
8.30 — 10.05 |   | Інженерне проектування харчових технологій ч.2 ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Півень О М | Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Чумак О П | Технології переробки вторинних продуктів ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Півень О М | Актуальні питання виробництва дріжджів ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Арутюнян Т В |
10.25 — 12.00 |   |   | Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Чумак О П | Технології переробки вторинних продуктів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Півень О М | Актуальні питання виробництва дріжджів ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Арутюнян Т В |
12.35 — 14.10 | Перспективи розвитку технологій харчових виробництв ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Арутюнян Т В |   | Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції ТЖіПБ 2.10 ТК Лекція Тимченко В К | Технології переробки вторинних продуктів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Півень О М |   |
14.30 — 16.05 | Актуальні питання виробництва дріжджів ТЖіПБ 2.10 ТК Лабораторна Арутюнян Т В |   | Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції ТЖіПБ 2.10 ТК Практика Тимченко В К |   |   |
16.25 — 18.00 |   |   |   |   |   |
18.10 — 19.45 |   |   |   |   |   |