Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-М524а курсу 5 у Осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05   Інженерне проектування харчових технологій ч.1
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
Сучасні технології жирозамінників
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Демидов І М
10.25 — 12.00Основи наукових досліджень
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Матюхов Д В
  Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
Сучасні технології жирозамінників
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Демидов І М
12.35 — 14.10Основи наукових досліджень
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Актуальні питання технологій видобування жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Матюхов Д В
  Сучасні технології жирозамінників
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Демидов І М
14.30 — 16.05Основи наукових досліджень
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Актуальні питання технологій видобування жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Матюхов Д В
   
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи ХТ-М524а курсу 5 у Осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05 Інженерне проектування харчових технологій ч.1
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Півень О М
 Інженерне проектування харчових технологій ч.1
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Півень О М
 
10.25 — 12.00Актуальні питання технологій видобування жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Інженерне проектування харчових технологій ч.1
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Півень О М
 Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Півень О М
 
12.35 — 14.10Актуальні питання технологій видобування жирів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
Матюхов Д В
Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
Тимченко В К
   
14.30 — 16.05 Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
Тимченко В К
   
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"