Розклад навчальних занять студентів групи О-43амп курсу 5 у осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05Асортимент і використання харчових добавок
каф ТЖ іПБ ауд ТК
практика
Демидов І М
  Управління якістю, системи безпеки та експертиза харчових продуктів
каф ТЖ іПБ ауд ТК
практика
Мольченко С М
Технологія та використання ефірних олій
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Демидов І М
10.25 — 12.00Асортимент і використання харчових добавок
7 ХК
лекція
Демидов І М
Управління якістю, системи безпеки та експертиза харчових продуктів
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Тимченко В К
Хімія жирів
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Гладкий Ф Ф
Актуальні питання технології видобування жирів
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Матюхов Д В
Технологія та використання ефірних олій
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Демидов І М
12.35 — 14.10Хімія жирів
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лабораторна
Гудзь О М
Цивільний захист
202 ГАК
практика
 Актуальні питання технології видобування жирів
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Матюхов Д В
Технологія та використання ефірних олій
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Демидов І М
14.30 — 16.05 Хімія жирів
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Некрасов П О
   
16.25 — 18.00 Хімія жирів
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Некрасов П О
   
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи О-43амп курсу 5 у осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05  Охорона праці в галузі
1403 У1
лекція
Управління якістю, системи безпеки та експертиза харчових продуктів
каф ТЖ іПБ ауд ТК
практика
Мольченко С М
Технологія та використання ефірних олій
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Демидов І М
10.25 — 12.00Асортимент і використання харчових добавок
7 ХК
лекція
Демидов І М
 Хімія жирів
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Гладкий Ф Ф
Управління якістю, системи безпеки та експертиза харчових продуктів
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Тимченко В К
Актуальні питання технології видобування жирів
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лекція
Матюхов Д В
12.35 — 14.10Асортимент і використання харчових добавок
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Демидов І М
  Хімія жирів
10 ХК
лекція
Некрасов П О
Актуальні питання технології видобування жирів
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лекція
Матюхов Д В
14.30 — 16.05Асортимент і використання харчових добавок
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Демидов І М
    
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"