Розклад навчальних занять студентів групи О-45в курсу 3 у осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05 Військова підготовка
каф Військ.каф
лекція
Основи охорони праці
1203 У1
лекція
Матеріалознавство бродильних виробництв і виноробства
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Березка Т О
Науково-практичні основи бродильних виробництв
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лекція
Мольченко С М
10.25 — 12.00Фізичне виховання
СК СК
лекція
 Безпека життєдіяльності
1203 У1
лекція
Матеріалознавство бродильних виробництв і виноробства
каф ТЖ і ПБ лб ТК
лабораторна
Березка Т О
Науково-практичні основи бродильних виробництв
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лекція
Мольченко С М
12.35 — 14.10Інформаційні технології в галузі (план 2015)
6 ХК
лекція
Матюхов Д В
 Українська мова (за професійним спрямуванням), ІІІ курс
ауд КУМ
лекція
Загальні технології харчової промисловості (технологія м`яса, мясопрдуктів та риби, молока і молочних продуктів) 2015
каф.ІТПА ЛК3
лекція
Автоматизація виробничих процесів
1404 У1
лекція
14.30 — 16.05Інформаційні технології в галузі (план 2015)
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лабораторна
Матюхов Д В
 Фізичне виховання
СК СК
лекція
Автоматизація виробничих процесів
27каф.АТС ТК2
лабораторна
 
16.25 — 18.00Інформаційні технології в галузі (план 2015)
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лабораторна
Матюхов Д В
    
18.10 — 19.45     

Розклад навчальних занять студентів групи О-45в курсу 3 у осінньому семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05 Військова підготовка
каф Військ.каф
лекція
Правознавство
2 ХК
практика
Загальні технології харчової промисловості (технологія м`яса, мясопрдуктів та риби, молока і молочних продуктів) 2015
каф.ІТПА ЛК3
лабораторна
Науково-практичні основи бродильних виробництв
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лекція
Мольченко С М
10.25 — 12.00Фізичне виховання
СК СК
лекція
 Безпека життєдіяльності
1203 У1
практика
Загальні технології харчової промисловості (технологія м`яса, мясопрдуктів та риби, молока і молочних продуктів) 2015
каф.ІТПА ЛК3
лабораторна
Науково-практичні основи бродильних виробництв
каф ТЖ іПБ ауд ТК
практика
Мольченко С М
12.35 — 14.10Інформаційні технології в галузі (план 2015)
10 ХК
лекція
Матюхов Д В
  Загальні технології харчової промисловості (технологія м`яса, мясопрдуктів та риби, молока і молочних продуктів) 2015
каф.ІТПА ЛК3
лекція
Правознавство
401 У1
лекція
14.30 — 16.05Матеріалознавство (брод) (НП 2015)
каф ТЖ і ПБ к/к ТК
лекція
Березка Т О
 Фізичне виховання
СК СК
лекція
Матеріалознавство бродильних виробництв і виноробства
каф ТЖ іПБ ауд ТК
лекція
Березка Т О
 
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"