Розклад занять викладача: Березка Тетяна Олександрівна у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05  Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-М523б
  
10.25 — 12.00 Контроль якості та безпека бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-520б
Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-М523б
  
12.35 — 14.10 Контроль якості та безпека бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-520б
Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-520а
  
14.30 — 16.05  Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
ХТ-520а
  
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     

Розклад занять викладача: Березка Тетяна Олександрівна у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05     
10.25 — 12.00 Контроль якості та безпека бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-520б
   
12.35 — 14.10 Контроль якості та безпека бродильних виробництв і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-520б
Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-520а
  
14.30 — 16.05  Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
ХТ-520а
  
16.25 — 18.00     
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"