Розклад занять викладача: Гудзь Ольга Миколаївна у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05    Мікробіологія харчових технологій
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-522б
10.25 — 12.00    Мікробіологія харчових технологій
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-522б
12.35 — 14.10 Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-522б
Хімія вуглеводнів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-М523а
  
14.30 — 16.05  Хімія вуглеводнів
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-М523а
 Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-521а ХТ-521б
16.25 — 18.00    Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-521а ХТ-521б
18.10 — 19.45     

Розклад занять викладача: Гудзь Ольга Миколаївна у Весняному семестрі

 ПонеділокВівторокСередаЧетверП`ятниця
8.30 — 10.05     
10.25 — 12.00 Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
ХТ-522б
 Технології переробки олій та жирів ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-520а
 
12.35 — 14.10 Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лекція
ХТ-522б
 Технології переробки олій та жирів ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-520а
 
14.30 — 16.05   Технології переробки олій та жирів ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Лабораторна
ХТ-520а
Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
ХТ-521а ХТ-521б
16.25 — 18.00    Технології харчових виробництв,ч.2
ТЖіПБ 2.10 ТК
Практика
ХТ-521а ХТ-521б
18.10 — 19.45     


лекція семінар лабораторна практика

Розроблено в ЦНIТ НТУ "ХПI"